Her kan du læse meget mere om vores Zello channel.

 

Bestyrelsen besluttet i 2018 at vi ville prøve at udvide foreningen, der af kom Zello.

Det er et program der kører via internettet, men ellers virker det som en god gammeldags walkie. Der er ikke nogle afstands begrænsninger eller behov for store antenner. Det eneste du behøver er enten en smart fone/ tablet/ pc med micofon og højtalere/  ipad eller ligende.

Så nu har umiddelbart alle mulighed for at deltage i foreningens bankospil om søndagen. Det hele starter med at du kommer på et af vores salgssteder og køber dine plader og for en kode med hjem. Så åbner du bamses bankos Zello channel (Første gang du spiller med, skal du dog lige oprette dig som bruger af Zello netværket. Men det koster gratis.) taster aftens kode, derefter er du klar til at deltage i spillet, hjemme i din egen stue/ hos vennerne eller hvor du nu har lyst til at sidde og spille. Dog er begrænsningen at der er en internetforbindelse.

Hvis det er du vil se hvordan det virker, er der mulighed for dette på vores salgssteder. Ellers kan du også finde klip på YouTube, der viser dig det hele. Bare søg efter Zello så kommer de frem.

Check out the Bamses banko channel on Zello.
https://zello.me/k/gcvBY