Vi er en bankoforening, der spiller banko via 27 MHz. Fm. walkie og via en Zello Channel. Vi spiller om søndagen, med opstart kl 18.30 og slutter omkring 22.15 afhængig af spillets gang.

Vores forening blev stiftet i efteråret 2017, af 3 vennepar som havde lyst til at sidde hjemme i vores stue og spille banko. Da der ikke var de store muligheder her på nordlandet, valgte vi at starte vores egen forening op.

Vores navn Bamse´s Banko Forening blev valgt fordi vi vil være noget specielt og skille os ud af mængden.

I efteråret 2018 kunne vi se at der var behov for at finde nye veje til at sende bankospillet ud til stuerne på øen. Der fandt bestyrelsen så Zello. Denne app virker på næsten samme måde som en walkie. Den eneste forskel er at den bruger internettet til at sende lyden ud til stuen, i steden for radiobølger.

Vores walkie dækker et område på ca. 10-20 km. i radius fra Kirkebyen 29.

Vores Zello Channel dækker hele øen den eneste begrænsning er at der skal være internet. Samt en enhed der kan køre appen.

Vores mål med denne forening er at alle på Bornholm skal have mulighed for at sidde hjemme i deres stue og spille banko. Med de sende muligheder vi tilbyder, er der ingen grænser. Så ja vi er ø dækkende.

Alt såsom vedtægter, spilleregler m.m forefindes på foreningens hjemsted/salgssteder og ligger offentlig tilgængeligt for et hvert medlem af foreningen.